BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

Arxiu de la categoria: descens

DESCENS DELS MISSER 11.11.2007

Per Joan Lladó

Vam arribar a la plaça amb la idea premeditada d’anar cap al descens que es disputà el diumenge anterior a la zona de can Bordoi. S’havia de tastar.
Vam sortir tard per una avaria d’en Martí i mentrestant ell anava a casa a adobar-la, nosaltres ens glaçàvem al D’Ara. Hi feia un ventet molt fi que venia de la riera i ens obligà a arrecerar-nos. Durant aquella estona veiérem molts més ciclistes del que és habitual. Podia ser per l’hora car, passaven de les vuit i en aquell punt de trobada hi sol haver força “giro”.

(més…)

2 DIES GUAK. DESCENS 04.11.2007

Per Joan Lladó

El cap de setmana passat es celebraren els dos dies Guak de bici de muntanya a Llinars. Diumenge, tota la família vam decidir d’anar a veure el descens que començava a sobre de can Bordoi. Hi participaven en Luca i en Raül de Dr. Bike. I com no podia ser d’una altre manera, vam coincidir amb el papa Leonardi fent les oportunes gravacions del nen. Per cert, en la primera mànega, el petit Leonardi, intentant de reconduir la bici en un tram trinxat al principi del descens, va topar amb un arbre que de poc no el tomba.

(més…)

EL NEN FA PODI 1.07.2007

Per Giovanni Leonardi

El diumege passat, dia 1 de juliol, en Luca va fer podi en el Descens MAXXIS CUP de Port Ainé, prova vàlida pel Campionat de l’Estat, en la categoría Sèniors. Després d’ haver fet el millor temps en la 1a. baixada, una derrapada massa generosa en la segona, el va fer retrocedir al segon lloc en la classificació final.

(més…)