BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

Arxiu de la categoria: Aneto

FINS AVIAT ESTIMADA! L’ANETO PER L’ESTASEN 14.06.2009

Per Martí Montserrat

Com cada any, s’acaba la neu i comença la dura travessa del desert: un grapat d’avorrits mesos sense el tant anhelat blanc. Per més que tothom em repeteixi que no trobarem neu i que aquest any ja n’hi ha hagut prou, jo no puc, no vull renunciar a l’última esquiada. Ja fa varis anys que a principis de Juny fem la despedida … tristor, buidor, calfreds i moltes, moltes llàgrimes per despedir l’estimada …sniff … fins …sniff…a finals d’any.

(més…)

VOLTA A LES MALADETES. SEGONA SESSIÓ AMB ACTORS DIFERENTS 22.06.2008

Per Joan Lladó

Per acabar la temporada d’esquí i poder estrenar les botes, hi ha res millor que fer el tomb a les Maladetes?
Així va ser: dissabte a la tarda, amb tranquil·litat, en Xarli i jo agafem el “bus” i cap a Benàs hi falta gent. Bon sopar al poble de la Ribagorça, arran de l’Éssera i tot seguit cap al Pla de la Besurta on no hi cabia ni una agulla.

(més…)

TRAVESSA ALBA-CREGÜENYA-CORONES-ANETO 14.06.2008

Per Albert Gómez

Divendres 13, en Martí em passa a recollir al voltant de dos quarts de nou, marxem cap a Benasc com ho hem fet altres divendres, amb aquella afició i amb el desig de que la falca anticiclònica que prometen els homes del temps s’acompleixi. Fa moltes setmanes que anem posposant la sortida i ja tenim mig més de juny al damunt, se’ns esgoten les possibilitats de rematar la temporada. Ja fa temps que tinc ganes de fer aquesta travessa, a vegades pel temps, altres per consells desencisadors no l’havíem pogut fer, aquesta vegada ha de ser la definitiva.

(més…)