BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

Arxiu de la categoria: El corredor

L’OBLIDAT MONTNEGRE 06.11.2022

Per Joan Lladó

Dissabte, tornant de fer els endureros a les Gavarres amb en Martí i l’Anscari, observàvem, baixant cap a Hostalric per l’AP7, el cim del Montnegre i ens dèiem, mig en broma mig de veres, que demà hi seríem enfilats. Això venia a tomb perquè en Marcel proposà per diumenge de fer sortida llarga per aquells verals i, a hores d’ara, ningú més s’hi havia afegit. Encara. Durant la mateixa tarda de dissabte s’aniria concretant qui acompanyaria en Marcel i qui es quedaria per enllustrar els nostres rodals. Per la meva part, em mantindria en el dubte fins el vespre o, fins l’endemà mateix. Els companys amb qui anava entrant a la plana vallesana a velocitats vertiginoses tenien altres afers per diumenge al matí i a Montnegre, de ben segur, no els hi veuríem.

Som coneixedors que la serra llevantina de la nostra comarca, sobretot de l’entapissat més enfilat, poc ens ofereix en quant a corriols d’alta volada i és per això, i àdhuc per la distància que ens hi separa, que la tenim en el racó dels mals endreços. No s’ho mereix pas i la valorem poc.

(més…)

ESMORZAR A CAN PRADELL DE LA SERRA: MIRATGE 1.07.2007

Per Joan Lladó

El primer diumenge de juliol a les set del matí ens trobem dotze corriolaires a la plaça. Tenim un convidat, en Marc, el germà de l’Adrià. Benvingut. Dijous ja es va insinuar d’anar a esmorzar a can Pradell i així ho decidim abans de marxar. Però, per on hi arribem? Proposo de pujar pels corriols del Misser. Cap allà anem.

(més…)