ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA CLAVEGUERA DE VILLAREJO

Les revelacions que anem escoltant cada dia amb els famosos audios de Villarejo no fan res més que confirmar la nul·la democràcia espanyola, i també haurien de fer posar vermell la societat catalana per haver caigut de quatre potes en totes les trampes posades per l’Estat per dividir l’independentisme i accentuar les barralles, apart de manipular els resultats electorals, cosa d’una gran gravetat.

De fet, en aquest últim apartat recordem que l’Alcalde Trias de Barcelona va ser difamat per la premsa sobre pressumptes comptes a Suïssa que posteriorment van ser un dels motius per donar la victòria a Colau, i així tergiversar unes eleccions municipals i que posteriorment amb la demostració de la mentida mai van ser rectificades pels mateixos mitjans i el silenci va ser total. També trobariem acusacions d’aquest tipus pel President Mas i que van ser una de les causes de perdre 12 escons a la Generalitat o del mateix President Pujol i uns comptes a Suïssa que mai van ser demostrats posteriorment. Tots aquests fakes van alterar segur els resultats electorals sempre amb la mateixa finalitat alterar l’ascens del projecte independentista i dividir el mateix. De totes maneres apart de l’autor, també cal un col·laborador necessària que cregui la notícia i la difongui com a certesa, en aquest cas els nostres partits i bona part de la societat catalana que va actuar de corretja de transmissió per fer efectiva els seus desitjos sobre Convergència en base a falsedats i crear un corrent d’opinió, tot amanit pels adversaris polítics que evidentment van utilitzar això com argumentari en benefici propi.

Estem parlant de que l’Estat, o millor dit les seves clavegueres van alterar la voluntat real popular, la base de qualsevol democràcia, i parlem que un cop més el poble va anar amb el lliri a la mà per caure de quatre potes en aquest parany.

Tanmateix, amb aquests audios de Villarejo, podem veure que molt abans d’explotar l’anomenat procés, l’Estat ja preveia aquesta possiblitat i utilitzava tot el seu poder per evitar que fructifiques encara que fos a canvi d’alterar les eleccions. Això també explica que a mesura l’amenaça aparentment era més real les seves solucions han estat més agressives fins arribar a la repressió actual. Alhora havent aconseguit que determinats partits posin per davant la seva pretesa ideològia a la independència catalana. Nomes Junts pel Sí va intentar trencar aquesta maledicció i tots sabem com els partits van actuar perquè el seu pas fos efimer i les batalletes de partit i el poder autonòmic tornes a ser l’objectiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.