ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL DESGAVELL DE LA DIRECCIÓ D?ERC

Sense categoria

L’actual cúpula d’aquest partit formada per membres de la candidatura de Puigcercos i de Carod ha presentat la ponència oficial pel congres del mes de juny.

 

En aquest primer esborrany, ha quedat molt clar que l’horitzó del 2014 tant sols son paraules buides de cara a la galeria, i es limita a marcar l’estratègia fins el congres del 2012, on es revisarà la situació del catalanisme en aquell moment per fer noves propostes sense concretar res.

 

Segueix la seva ceguesa política, apostant pel tripartit fins al final de legislatura i mantenint les quotes de poder personals, sense valorar si es convenient pel projecte.

 

En altres punts segueix el programa de Puigcercos, com la candidatura conjunta a les eleccions europees del 2009,quan per altra banda no volen posar el comptador a zero amb CIU fins al 2010, una contradicció total.

 

Es proposa un numero de regidors i alcaldes elevat per les properes eleccions municipals, quan com ben be saben, la inèrcia no va precisament en aquesta direcció.

 

El punt que parla de la sentencia del TC al recurs de l’estatut també es bastant lamentable, ja que contempla una batalla jurídica si es contraria al text. Aquesta batalla la resoldrà l’estat de dret que tots sabem i que no suposarà mes que una gran pèrdua de temps.

 

No pactaran amb qui no vulgui el concert econòmic, quan saben perfectament que l’estat mai l’acceptarà i no serà mes que un altra operació de propaganda per treure pit, ja que els seus socis al govern tampoc gosaran a demanar-ho.

 

Finalment la interconnexió de xarxes, pretenen fer de crossa socialista al govern acceptant el fet i per altra banda d’oposició participant a la manifestació de la PDE a Amposta contra el transvasament. Això se’n diu no tenir cap coherència.

 

Aquests fets i accions parlen per si sols, de cap on volen portar el partit els dos sectors oficials, per sort els militants tenen la possibilitat de fer un canvi de rumb, i abandonar aquesta incoherència constant i el manteniment del poder a qualsevol preu, què ha decebut a tants milers d’independentistes, i tant de mal esta fent al projecte del dret a decidir com a poble lliurement.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.