ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

DEIXA D’ANAR TANT A WATERLOO, VINGA

Aquesta frase va ser dita ahir al Congreso a Madrid pel Gabriel Rufian a Jaume Asens amb l’aplaudiment de la claca d’Esquerra i es una prova més de la utilitat d’aquest personatge que havia de marxar amb 18 mesos i ara es la crossa del PSOE i ha oblidat completament igual que el seu partit la seva finalitat allà, traslladant la batalleta de partidets catalans a la capital espanyola.

Com a curiositat el President Aragonés va ser precisament a Waterloo la setmana passada, i crec que es del mateix partit que Rufian. De fet aquest odi sense sentit i divisió independentista infinita que nomes serveix per perpetuar l’autonomia per sempre, intenta amagar un suport al Govern de Pedro Sanchez a canvi de res i una petició de diàleg que mai arribarà, ja que senzillament no existeix.

Tal com li va comentar el President Puigdemont a la xarxa, no se si serveix anar a Waterloo, però anar a Madrid no es veu que doni massa rèdits, excepte en el seu compte corrent suposo. Ahir mateix vam veure com Pedro Sanchez en l’afer gravissim de l’espionatge donava unes mesures ridícules, posava en dubte l’informe de Citizen Lab, negava el seu coneixement, per cert desmentit pel CNI, i per si no n’hi havia prou justificava 18 casos per la situació apocaliptica que comentava que havia passat a Catalunya posteriorment a la sentència dels presos polítics. Alhora aprovaven la Llei de l’Audiovisual amb l’abstenció de Populars i Ciudadanos, una llei que com va vendre Rufian a canvi d’aprovar el Pressupost blindava el Català als mitjans i que finalment amb una quota ridícula, apart d’incorporar una esmena que protegeix les grans productores i deixa les petites i que més fan per la llengua amb productes com recentment hem vist amb “Alcarràs” abandonades.

Tot això amb un dia, però Rufian seguirà amb la seva batalleta partidista cap al no res que no sigui el seu futur econòmic assegurat. Cal tenir molta barra per seguir justificant aquest suport a Madrid a canvi d’engany rere engany que el Govern espanyol executa sense oposició.

La societat catalana, o bona part està farta de tant de cinisme interessat i que davant tant menyspreu i atacs constants per liquidar el poc poder autonòmic existent i de pas donar un cop mortal a la nostra identitat aprofitant que els nostres partits col·laboren amb la mateixa. Veure els tuits enginyosos o pretesament enginyosos de Rufian i com la claca de partit aplaudeix amb les orelles, dona fe de l’esperpent de la societat catalana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.