JA ÉS DIMARTS. VERS LA CAPÇALERA DEL FRESER. EXCURSIONISME 27.06.2017

Per Joan Lladó

Aquest dimarts de matinal, toca Pirineu. Cal anar a cercar la fresca. L’Enric finalment no ha pogut fer festa però recollim a l’Isal a Camprodon i fem un esmorzar foracobert a Vilallonga. En aquelles hores encara és tot tancat. Ni un simple cafè.

Pugem amb cotxe fins força més amunt de Tregurà. Aparquem a la pista metres abans del Collet de la Gralla i iniciem l’excursió tot carenejant fins el Coll de la Coma de l’Orri per damunt la serra del Catllar amb Pic de Pastuira inclòs. Després avall per la vall del Freser fins a Coma de Vaca. A mig camí però, esmorzem.

Remuntem fins al coll dels Tres Pics i baixem tot trotant fins el cotxe.

Entretinguda excursió fins la capçalera del Freser.

Fins aviat,

Joan

Els Bicicorriolaires: Martí, Isal i Joan.

Les fotos: cliqueu aquí.

 

Quant a Bicicorriols

Som una colla d'esportistes d'activitats muntanyenques: bicicleta, esquí, córrer, raids, alta muntanya, escalada, entre d'altres. Pel que fa a la bici, la que més practiquem, la nostra especialitat són els camins i corriols més amagats i recòndits, més cafres i trialers de les nostres contrades, El Maresme, i de les altres, també. Per aquesta raó tenim la subtil habilitat d'atraure esbarzers.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Esquí de muntanya, alpinisme, escalada i excursionisme i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.