JORDI CAÑAS: TUF DE FEIXISME

El dia que escoltem l’antic president espanyol Zapatero, posant la Constitució com a garantia que no es celebrarà cap referèndum a Catalunya, deixant enrere “el talante”, si es que mai va existir, i descobrim que la FAES s’emporta una subvenció de més d’un milió d’euros, cosa bastant sospitosa, no quedàvem que la crisi era el més important. Veiem una cosa encara més greu, quan en el debat d’investidura al Parlament, i davant la intervenció de David Fernandez de les CUP, recordant que malgrat tot, la cultura catalana ha sobreviscut a Franco i Espartero, s’ha captat la reacció del diputat Cañas dient “Quina llàstima”, realment aquest es el tarannà xenòfob del personatge i el seu partit que mereixeria l’expulsió de la cambra de representants catalana per odi i racisme incompatible amb qualsevol democràcia seriosa. Us adjunto el vídeo difós.