ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EXEMPLES

Els exemples que ens dona l’Estat i el seu sistema corrupte i de clares mancances democràtiques son infinits, a les últimes hores Susana Diaz i Felipe Gonzales en serien la prova.

Susana Diaz ens diu que potser es va equivocar al no fer campanya parlant de Catalunya, alhora diu que no dimiteix ja que va guanyar les eleccions i expressa que les peticions del seu propi partit en forma de regeneració no van amb ella, ja que previament s’ha d’haver degenerat.

En Felipe Gonzalez ens recorda que res no canviaria si l’independentisme obtingués més del 50% de vots en unes eleccions al Parlament. Importa per governar i per complir l’Estatut no per canviar les regles del joc.

En qualsevol Estat normal i democràtic, perdre 400 mil vots en unes eleccions, i ser impossible fer una majoria en un Parlament que s’ha ostentat els últims 40 anys seria per responsabilitat i ètica una dimissió en la primera sortida davant els mitjans a fer valoracions. A l’Estat Espanyol això ja veiem no es així i es desvirtua la realitat dient que ha guanyat les eleccions obviant el missatge de la població i sense assumir com a líder la seva responsabilitat. Alhora renega de la regeneració que li han demanat oblidant la corrupció que ha existit amb tants anys al capdavant del Govern andalús. Primer la persona i després la democràcia. Dir que la indecència de fer campanya sense parlar dels problemes del territori i fent servir l’ase dels cops, o sigui Catalunya en sigui la causa de la derrota ja es de traca i marca el tarannà del personatge en forma de cacic del seu “cortijo”.

Per altra banda, aquell mantra que han venut de superar el 50% de vots en unes eleccions per l’aposta independentista perquè sigui vàlid, ja ens diuen que tampoc, i per si calia, veiem com ni amb el 60, ni amb el 70 , ni amb el 90 seria vàlid, el que no es vàlid es complir el mandat de la gent si vol la independència que Espanya mai acceptarà. Qualsevol excusa es bona, però la idea es que un Estat que te com a màxima la seva unitat sagrada difícilment acceptarà un canvi territorial encara que trepitgi la democràcia i de pas la societat i els seus drets.

Uns grans exemples.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.