BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

Arxiu de la categoria: Montalt

CAP A LLEVANT ABANS DEL 21D 17.12.2017

Per Joan Lladó

A veure si som capaços de donar continuïtat al bloc. N’estic totalment convençut perquè en som uns quants que volem que així sigui. I a més, què caram, també ho farem pel país, per la República, per la llibertat dels nostres presos polítics i perquè malgrat tot, els nostres veïns del sud també mereixen viure en una democràcia plena.

(més…)

PLA DELS LLADRES I TURÓ DE VILANEGRA 16.10.2016

20161016_091335

Per Joan Lladó

Dimecres passat vam anar cap a ponent, cap a la falda de Céllecs i Sant Mateu. Avui, cap a l’altra banda, a llevant, cap el Montalt. En som pocs, cinc, ben al contrari de dimecres que n’érem catorze. Tant se val, la companyia sempre és bona. Faig canviar els plans que alguns tenien previst. Tinc a la ceba d’anar a fer el camí que ens ensenyà en Marcel als peus del Turó de Vilanegra, però aquesta vegada pujant-lo. Aleshores la vaig veure factible i, és clar, una hora o altra, aquesta mena de parets, s’han d’anar a tastar.

(més…)

REMULLADA D’ESTIU. EL MONTALT 19.08.2007

Per Joan Lladó

Ens enyoràvem de tants dies escampats i en el retorn de les vacances som una bona colla la que ens retrobem el diumenge: en som dozte. Repetim com en el darrer diumenge i anem una altre vegada cap a llevant, a Llavaneres, car l’estiuejant ens hi espera. Pugem cap al Montalt enfilant pel torrent de les Maioles fins la Plana d’en Catà i els Rocs d’en Magí. Davallem tot seguit cap a les Planes d’en Montalt i travessem la finca del mateix per continuar un bon tram del camí del Roc de la Ferradura.

(més…)

EL MONTALT I ARENYS DE MUNT 04.03.2007

Per Joan Lladó

Aquest diumenge, a la Plaça, han fet acte de presència dos nous convidats, l’Adrià i en Lluís: els donem la benvinguda i els planyem. Després de la xerrameca matinera, s’ha pres la decisió d’anar cap a llevant. Per les Cinc Sènies i després arran de mar, hem anat fins a Caldetes, des d’on hem començat la pujada cap al Remei. A can Vives l’hem emprès de baixada fins a can Jalpí, gaudint de les giragonses del polit senderet. Riera d’Arenys amunt, hem trencat al rial d’en Puig per enfilar per La Teixonera fins el coll del Pollastre.

(més…)