BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

VALL DEL TER A BANDA I BANDA 30.08.2009

Per Joan Lladó

Com que ningú ha tingut la santa dignitat d’escriure quatre ratlles de tan bonica sortida voltant Sant Joan de les Abadesses, ja ompleno jo la manca. Què hi vols fer…


Després d’alguns anys prometent-nos de fer una estada a Fontdemany, l’Albert trobà el cap de setmana -i se li agraeix- on almenys durant una estona poguérem gaudir de tant entranyable racó de món. I no tant sols poguérem constatar la confortabilitat guanyada a base de molts caps de setmana deixant-hi la carcanada els diferents membres de les tres famílies estadants i altres avinguts, que fins i tot vam fer una molt bonica volta primer cap a la zona de Collabós, sud de Sant Joan i, després de fer un refrigeri convidats pels de Fontdemany, per la falda de la Serra Cavallera.

Només diré que fou una sortida amb molta varietat de paisatges i amb moltes curiositats naturals. Amb les dues parts purament ciclistes que em quedo però d’aquesta diada, foren la potent pujada pel camí emporlanat  per al quad i el descens primer entre bucòliques clarianes que es convertí després en estrepitós pedregal fins la Colònia Estebanell.

Fins aviat,
Joan Lladó

Els corriolaires: Giovanni, Martí, Albert, Carles i Joan.
Les fotos d’en Joan: clica aquí.
Les fotos d’en Giovanni: clica aquí.

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.