BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

FEM PODI A L’ESPLUGA CALVA 21.01.2012

Per Joan Lladó

Dissabte, en la 4a. edició del Rogaine The Wild Boar de l’Espluga Calba a les Garrigues, prova que enceta la Copa Catalana d’enguany, l’equip d’homes veterans format per en Martí Montserrat i un servidor vam pujar al podi en la segona posició amb un total de 150 punts aconseguits. Els primers, navarresos, van fer-ne 164, quedant en la primera posició, també, de la classificació general.

L’èxit de la nostra cursa s’esdevingué per haver triat un recorregut amb molt poc desnivell (35 km. i 735 m. de desnivell positiu) i amb controls d’alta puntuació.L’equip de l’Editorial Alpina (Andreu, Carles i Ferran) que s’estrenava en la categoria de veterans (esperant que en Ferran B. deixés de ser un mamalló), va quedar en la setena posició.

En Sebas i en Pep van fer segons en la categoria d’homes sènior amb 160 punts i la Carme Cristòfol (mamà Ventús), a la foto, també pujà al podi en dones veteranes.

Felicitem l’organització pel seu èxit en la convocatòria i per fer-nos gaudir d’una inoblidable jornada d’orientació.

Enllaçarem les puntuacions quan surtin publicades. CLIQUEU PER VEURE-LES. (trencat)

Salut.

Les fotos del dinar-berenar: cliqueu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.