CAP A LLEVANT ABANS DEL 21D 17.12.2017

Per Joan Lladó

A veure si som capaços de donar continuïtat al bloc. N’estic totalment convençut perquè en som uns quants que volem que així sigui. I a més, què caram, també ho farem pel país, per la República, per la llibertat dels nostres presos polítics i perquè malgrat tot, els nostres veïns del sud també mereixen viure en una democràcia plena.

He arribat tard a plaça i quan ho he fet, hem arrencat de seguida per anar cap el camí de les Cinc Sènies i el veïnat de Mata. La colla encara és en estat letàrgic; les farres de cap de setmana destinades al jovent, són clara i notòriament contràries al nostre status vital.

Enfilem fins el mirador de Mata, can Flequer, Sant Martí, i prenent nous corriols acabats d’obrir, arribem al Coll Pallarès sense l’Adrià. De nou, en camí recuperat, apareixem als revolts de la pista a l’alçada del Roc de l’Avi. Ens hi acostem per fer-nos unes fotos; la llum i la netedat de l’atmosfera hi conviden i la tèbia escalfor del sol, sense gota de vent, ens ofereix una estona de confort i recolliment.

Continuem per la mateixa pista en direcció al Montalt i el remuntem fins dalt. Quatre fotos més i avall de pet per roquisser extrem. Res, -tret d’alguna excepció- ni el farciment de molles aguanta l’embat de l’animalada.

Seguim per descens ara més assossegat fins que ens hem d’aturar per adobar la roda de l’Enric. Ha perdut aire al davant i se n’ha adonat quan anava pel terra massa sovint. Els que som a prop seu, a part d’ajudar-lo a fer la feina, aprofitem per menjar quatre cireres d’arboç que ara estan al seu punt òptim de maduració. La natura ens dona aquests regals.

Davallem fins a Torrentbò i per un tram de carretera ens apropem al darrer corriol que, paral·lel a aquesta, ens conduirà fins a Sant Vicenç tot passant pel Castell de l’Oliver. Aquí ens diu adéu en Martí i nosaltres fem cap al pavelló esportiu per fer un esmorzar sense escarafalls.

Salut i república!

Joan

Els bicicorriolaires: V. Tarrés, A. Gil, A. Gomez, M. Montserrat, A. Nogueras, O. Noè, A. Triquell, D. Argüelles, E. Subiñà i J. Lladó

Quant a Bicicorriols

Som una colla d'esportistes d'activitats muntanyenques: bicicleta, esquí, córrer, raids, alta muntanya, escalada, entre d'altres. Pel que fa a la bici, la que més practiquem, la nostra especialitat són els camins i corriols més amagats i recòndits, més cafres i trialers de les nostres contrades, El Maresme, i de les altres, també. Per aquesta raó tenim la subtil habilitat d'atraure esbarzers.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Bici de muntanya, General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.