BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

ESCAPADA A NEGRA NIT 6.10.2006

Per Joan Lladó

Com va essent costum cada any a l’entrada de la tardor, el divendres 6 d’octubre es tornà a fer l’escapada nocturna amb sopar a El Corredor. La sortida fou a quarts de set de la Fiveller’s Square. Abans de sopar no es féren massa pistes i en havent sopat, tampoc. Qui ho havia de dir. El Maestro es comprà una parcel·la amb escales a Sant Martí de Mata i no la va saber estrenar. Segur que les hagués pujat. Durant un parell de dies va haver de dur el peu immobilitzat, però sembla ser que sense conseqüències apreciables. Potser si que ens fem grans. Tanmateix, ens queda corda. A la foto, els nou mussols.

 


  1. A dir la veritat, no fou només el Maestro el que es va ennamorar d’ alguna parcela del romantic recorregut de baixada – hi havía lluna plena ! -. Uns quants més varen endur-se a casa les marques evidents de l’ amplexe fisic que havíen tingut amb el terreny. I tot aixó, no a causa dels eccessos etìlics del sopar al Corredor, si no per la desgraciada falta de recursos lumìnics que ajudessin a veure’s-hi en la foscor i a decidir on coi ficar la roda amb un mìnim de marge de seguretat. Ens haurem de proveir tots plegat de llums i/o focus com Deu mana, si no volem que la propera vegada la gent es dongui de baixa amb qualsevol pretext.

     Per cert, hem decidit seguir fent les sortides del dijous, encara que vagi fent fosc cada setmana més d’ hora. Un frontal al cap i un llumí de S. Antoni al manillar, i fora! És que si no, sortirem només el diumenge durantb tot l’ hivern. Doncs, el dijous que vé, a Fivaller a les 18,30 com sempre.

    P.S. :io, el problema de "ferse gran" no el tinc (en el sentit que ja l’ he superat de fa temps) i em puc permetre de anar follat sense més dubtes existencialistes d’ aquesta mena)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.