Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

20 de desembre de 2009
0 comentaris

Diari de Nadal (2: regals estressants)

Dissabte, 19 de desembre de 2009

Això d’obsequiar per Nadal serà tradicional i tot el que volgueu, però a mi m’origina un estrès considerable. A veure, jo parteixo del següent axioma: a una persona li pots regalar una cosa que necessita o que no necessita; si la necessita, ja la té, i si no la té és perquè és molt cara; si no la necessita, no cal compar-l’hi. O sigui que t’ho posa molt difícil: es tracta de regalar una cosa que no tingui, que estigui bé de preu i que sigui útil. La quadratura del cercle, vaja.

Per posar facilitats, a casa es fa servir una adaptació de la carta infantil als reis: en un full, fem tantes columnes com membres de la família i cadascú apunta a la seva la relació tot allò que voldria trobar embolicat amb paper de coloraines. Aquest any, a banda de llibres, electrodomèstics i material informàtic (fins a aquí bastant normal), hi han aparegut viatges i estances a balnearis. No s’estan de res. Jo casi que he fet el ridícul demanant un modest pijama, que necessito.

Amb una mínima idea del que vull regalar a la meva gent, perdo la tarda recorrent com ànima en pena els passadissos del Parc Central (1) i entrant a algunes botigues sense trobar res del que havia pensat comprar. Queda el recurs d’anar al centre de Tarragona o bé a Reus, que no és capital però on sí que s’hi troba de tot.

Torno a casa amb les mans buides, però aprofito per entrar a una floristeria a comprar una ponsètia o planta de Pasqua, o com es digui, que fa Nadal, posa color als llocs on s’instal·la i m’animarà després de tanta decepció. Alegria, alegria.
 

(1) Centre comercial de Tarragona (nota per als no tarragonins)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!