Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall i Camps

Arxiu de la categoria: Cap d'any

Cada dia al meu corral (11: feliç dècada nova)

0

Potser ningú hi ha reparat, però aquesta nit, només falten cinc hores i escaig, no només comença un any nou sinó també una dècada nova, la dels vint. És possible que tornin uns “feliços anys vint” no del segle XX sinó del XXI? Possible no ho sé, desitjable sí, perquè amb lo nefast que ha estat el 2020 (la unanimitat d’opinions és absoluta en aquest sentit), qualsevol període de temps que el succeeixi hauria de ser (atenció al condicional) millor, i posats a desitjar-se vots de felicitat, alegria i bona sort, que sigui per a tota una dècada.

I com que cal complir amb la tradició i no oblidar els estrictes tres-cents seixanta-cinc dies que ens esperen, aquest blocaire també desitja un bon any 2021 a tots els seus seguidors. Salut per a tots, que les butxaques individuals i col·lectives millorin, llibertat per als nostres líders empresonats, proa decidida cap a la independència del nostre poble i que es compleixin els somnis de cada un de nosaltres.

[Imatge: rellotge del campanar de l’Alguer; storiedialghero.it]

Publicat dins de 3. Personal, Personal i etiquetada amb | Deixa un comentari

L’any on tothom guanyarà?

0

S’acosta el 2020. El “vint-vint”. Em suggereix win-win, l’any en que tothom guanyarà i ningú no perdrà, o així ho creurem. Un bon punt de partida, almenys des del punt de vista de l’actualitat política. Estarem escèpticament expectants de veure què succeirà en les properes setmanes i mesos.

De moment, desitjo a tots un feliç 2020.

[Imatge: rellotge de la torre del Cabildo de Tenerife; foto: Flickr]

Publicat dins de 3. Personal, Personal i etiquetada amb | Deixa un comentari