Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

13 de març de 2010
1 comentari

Temps de calçots

Ahir vaig participar, una vegada més, a una calçotada, una de les millors aportacions del Camp de Tarragona a la humanitat, crec jo. L’olor dels calçots coent-se al foc viu, el ritual dels pitets per no tacar-se, la destresa en agafar el calçot, despullar-lo i remenar-lo a la salsa… Ah, la salsa dels calçots! Potser és l’ingredient definitiu de tot plegat, si està ben preparada. I la resta dels ingredients, les carxofes, la carn, els fesols… I que no falti el vi negre de la terra. 

Experiència gastronòmica, sensacions, tradició, bona companyia… Res no es pot comparar a una bona calçotada. Qui no n’hagi fet mai cap, no sap què s’està perdent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!