Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

13 de març de 2010
1 comentari

Temps de calçots

Ahir vaig participar, una vegada més, a una calçotada, una de les millors aportacions del Camp de Tarragona a la humanitat, crec jo. L’olor dels calçots coent-se al foc viu, el ritual dels pitets per no tacar-se, la destresa en agafar el calçot, despullar-lo i remenar-lo a la salsa… Ah, la salsa dels calçots! Potser és l’ingredient definitiu de tot plegat, si està ben preparada. I la resta dels ingredients, les carxofes, la carn, els fesols… I que no falti el vi negre de la terra. 

Experiència gastronòmica, sensacions, tradició, bona companyia… Res no es pot comparar a una bona calçotada. Qui no n’hagi fet mai cap, no sap què s’està perdent.

Respon a antonirigol Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!