Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

3 de desembre de 2008
1 comentari

“Salvador” porta cua

El meu apunt de dissabte passat, sobre el passi televisiu de Salvador, ha rebut un comentari, anònim però extremadament correcte, que ve a mostrar el seu desacord no amb la crítica a la pel·lícula sinó a les reflexions que faig sobre un manifest signat pels hereus del MIL. Igualment, em convida a llegir dues obres sobre el tema (un assaig i una novel·la).

Sobre la primera qüestió, només vull aclarir que l’apunt estava més pensat per parlar de la pel·lícula i de les seves conclusions que no de les activitats o de l’argumentació ideològica del MIL. No m’agrada parlar del que no conec prou bé. Potser m’hi ajudarà llegir els dos llibres que em recomana l’amable comentarista. Ell m’assegura que, si ho fes, em sortiria un apunt molt diferent. Potser sí, i en tot cas podríem encetar un interessant debat sobre un aspecte poc/mal conegut de la història recent de Catalunya.

  1. i traduït a la meva manera, Manel Huerga, precisament, va estudiar la carrera d’História a la Universitat de Barcelona, mentre, ho anava alternant amb la realització de treballs experimentals en Súper8, 16mm i vídeos…. la seva feina ha estat sempre realitzada amb un estricta rigor. Em consta i ho sé. Pujava per Cantonigrós. Amic d’un amic meu de tota la santa vida. És un artista, meticulós.lós i molt i molt fi, del que dubto que li passi res per alt. Ja m’agradaria a mi saber treballar com ell. És la meva resposta al anònim i no cap a tu, evidentment. I Arsenal? algú se’n recorda d’aquest programa? Jo  l’aconsellaría a més d’un, anònim inclòs, que perqué hi donessin un cop d’ull.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!