Linxar Carod

El vicepresident ha designat el seu germà nou delegat de la Generalitat a París. Tota la patuleia d’opinadors i comentaristes, professionals o no, s’ha llançat a l’uníson a posar de chupa de dómine als dos polítics. Especialment vergonyosos són els comentaris apareguts en algunes webs de notícies, sector betum (p.ex. E-notícies).

No s’està fent un gra massa amb Carod-Rovira? Qualsevol decisió que prengui està viciada d’origen a parer d’una opinió pública que absorbeix tota quanta pseudoinformació li arriba. Col·locar un familiar en un nivell públic important no és massa estètic, admetem-ho, però és una situació que es dóna a tots els partits i a tots els nivells. A més, el càrrec al qual s’ha destinat Apel·les Carod és polític i de confiança, no tècnic ni burocràtic. En qui confiar més que en un parent? Si de cas, ja jutjarem més endavant la seva trajectòria.

I si no agrada aquesta manera de procedir, caldrà canviar les lleis per impedir-ho en un futur. Però, si us plau, deixem de linxar gratuïtament a la gent per aquestes nimieses.