Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

30 de juliol de 2008
3 comentaris

Linxar Carod

El vicepresident ha designat el seu germà nou delegat de la Generalitat a París. Tota la patuleia d’opinadors i comentaristes, professionals o no, s’ha llançat a l’uníson a posar de chupa de dómine als dos polítics. Especialment vergonyosos són els comentaris apareguts en algunes webs de notícies, sector betum (p.ex. E-notícies).

No s’està fent un gra massa amb Carod-Rovira? Qualsevol decisió que prengui està viciada d’origen a parer d’una opinió pública que absorbeix tota quanta pseudoinformació li arriba. Col·locar un familiar en un nivell públic important no és massa estètic, admetem-ho, però és una situació que es dóna a tots els partits i a tots els nivells. A més, el càrrec al qual s’ha destinat Apel·les Carod és polític i de confiança, no tècnic ni burocràtic. En qui confiar més que en un parent? Si de cas, ja jutjarem més endavant la seva trajectòria.

I si no agrada aquesta manera de procedir, caldrà canviar les lleis per impedir-ho en un futur. Però, si us plau, deixem de linxar gratuïtament a la gent per aquestes nimieses.

  1. Es veu que no parla francès. Cosa que em fa pensar en el domini del turc del senyor Clos però bé, no cal anar gaire lluny per conèixer el domini de l’anglès del senyor Zapatero o el del català del senyor Montilla.

    De totes formes, toca treure-li la llengua a la família Carod aquesta volta. Alguns montillescos hi tenen la dona i altres pujols el fill, i alguns maragalls hi han deixat el germà seguint-la embolicant…però les misèries d’altri no justifiquen les pròpies.

  2. No sé si se n’està fent un gra massa, però la dona del Cèsar no nomès ha de ser honrada sino també semblar-ho (més o menys, no?) i el germà d’en Carod no hauria d’haver acceptat. No es tracta de una “nimiesa”, és norma bàsica fins i tot de qualsevol empresa.

    Canviar le lleis ? … si són els politics qui les fan a la seva mida! (o dels seus partits o familia). Si no vegis el cas de les consultes populars … qualsevol pot encarregar una enquesta d’opinió … excepte un Parlament o un Govern autonòmics … deu ser molt legal … però te cap sentit?

  3. Però si descrèdit que s’ha anat guanyant poquet a poquet però amb insistència i perseverància exemplars,… entre pluges fines, llengües innecessàries, pactes injustificables, concessions que canten molt i molt i ara el germà… Déu n’hi do.

    Una flor no fa estiu però moltes sí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!