Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall i Camps

Festival REC 2013

0
Ahir parlàvem de la reobertura d’uns cinemes al Parc Central a Tarragona. Com a contrapunt a la notícia, aquesta setmana se celebra a la mateixa ciutat una nova edició del REC, Festival Internacional de Cinema.

El programa inclou la projecció de catorze pel·lícules, agrupades en diverses seccions (“Opera prima”, “Eurobronx” i “My First Time”), a més d’unes trobades professionals i una “Nit bizarra” a la Sala Zero. El festival es clou el diumenge dia 8 amb una sessió familiar al matí i la projecció a la tarda del documental Dalí, emperador de l’acció. Els films procedeixen de (segueixo l’ordre del programa) Nova Zelanda, estat espanyol, Estats Units, Alemanya, Itàlia, Mèxic, Geòrgia, França, Alemanya, Islàndia, Estònia, Eslovènia, Taiwan, Eslovàquia, Txèquia i Gran Bretanya. 

L’edició del REC és la que fa tretze, però els organitzadors asseguren no ser supersticiosos. Al contrari, cal desitjar-los que l’esdeveniment sigui tot un èxit de públic i de projecció exterior.

[Imatge: fotograma de Tras el cristal, l’opera prima d’Agustí Villaronga, una de les pel·lícules que es projectaran; www.filmoteca.cat]

Publicat dins de Cultura | Deixa un comentari