Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

6 d'octubre de 2009
0 comentaris

Com nens petits

L’afer dels missatges enviats entre diputats del Parlament de Catalunya posa novament de manifest quina mena de classe política pateix el nostre país. Deixant de banda el contingut dels SMS, el fet és que els nostres representants dediquen la seva estona de feina a enviar-se missatges impresentables, com adolescents avorrits a classe de mates, fent un mal ús dels mitjans telemàtics que entre tots posem a la seva disposició.

El debat ha entrat en el terreny de la intimitat de les persones. Els missatges dels nostres diputats juganers són privats? Evidentment que sí, però si jo vull enviar o rebre un missatge, confidencial o no (però que en tot cas ha de ser seriós), el que no faré és manipular el mòbil quan tinc un fotògraf darrera. Ho faré en àmbits més reservats. Per cert, hi ha qui diu que l’acció de Sirera va ser feta amb tota la intenció del món, per tal de publicitar als quatre vents les seves desavinences amb el seu partit de merda (sic). No és curiós que aquesta segon indiscreció saltés als mitjans de comunicació a les 24 hores de la primera?

Volem una classe política més seriosa, més responsable i més curosa amb els recursos públics. Necessitem una bona regeneració democràtica, vaja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!