Anuncis que em posen nerviós (14: el de Colhogar)

L’escena.

Un individu gros, mal afaitat i en samarreta imperi intenta cagar mentre sent les classes de piano de la veïna, que no suporta (les classes vull dir, i a la veïna potser tampoc). Per tal de fer-se passar el mal humor, es fabrica un tutú amb tires de paper de vàter i es posa a fer la ballarina en la intimitat del seu bany. És el seu “moment Colhogar”.

El missatge.

M’imagino que volen dir que un producte tant prosaic com el paper higiènic serveix també per posar distensió i alegria a la vida de la gent.

Per què em posa nerviós?

Divertit? El trobo absolutament patètic. Qui no es posa nerviós veient aquest tio fent la Pavlova?

Un pensament a “Anuncis que em posen nerviós (14: el de Colhogar)

  1. Ostres, doncs a mi em sembla divertidissim!!! Cada cop que el veig em peto de riure… potser perquè faig ballet? És ben bé que l’humor és d’allò més personal!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *