Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall i Camps

El final del compte enrere

0

El setmanari El temps té molt d’enginy amb els títols d’alguns dels articles que publica. Aquesta setmana, per parlar de la crucial concentració (o manifestació o no sé com n’hem de dir) de l’Onze de Setembre diu que “comença el compte endavant”. Certament, el procés sobiranista acaba el seu compte enrere i a partir del dijous començarà el compte endavant: el procés iniciarà un canvi de rumb, formant en certa manera una V.

Tarragona contribuirà a aquests tres dies de final d’etapa amb diversos esdeveniments. Heus aquí els més destacats:

Vidal 1Demà, 9 de setembre, a les 19,30, Santiago Vidal, jurista que s’ha significat per fer una defensa oberta i ben jurídicament ben entenadora del procés sobiranista, presentarà el seu llibre Els set pecats capitals de la justícia. Al Col·legi d’Advocats.

Dimecres, 10 de setembre, a les 20,00,Pedalem Tarragona rebrà els ciclistes de “Pedalem per la Independència”, que marxaran l’endemà a les 8,00 en direcció a Barcelona. Serà al Pla de la Seu.

Volem votarDijous, 11 de setembre, els actes més importants. A les 10,00, ofrena floral d’Òmnium i ANC al monument a Rafael Casanova, i a les 11,00, a la plaça de la Font, concentració per lliurar a l’alcalde les cartes de les entitats de Compromís per la Consulta. Hi haurà cercavila, pilars i parlaments.

I a la tarda, tots a Barcelona, a formar la lletra humana més gran de la història, moment en què el rellotge nacional deixarà de comptar enrere i començarà a comptar endavant. Començarà, ara sí, l’hora de la veritat.