Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall i Camps

El vell continent (7: a les urnes, catalans)

1
Publicat el 25 de maig de 2014
Vam començar la jornada electoral amb el Festival d’Eurovisió i l’acabem amb un altre esdeveniment europeu, la final de la Champions. Figura que aquest també hauria d’unir pobles i ciutats però aquest any, almenys per a un servidor, més aviat ha servit pel contrari vist el resultat de tots conegut. I consti que a mi el futbol me la bufa bastant.

Amb la necessitat imperiosa de rebre bones notícies, la jornada electoral d’avui ens n’està donant una d’important: la participació a Catalunya és de cinc punts més que als anteriors comicis, mentre la de l’estat espanyol baixa. Tot un símptoma del que pot passar aquest vespre: una alta participació farà molt més pel procés sobiranista que els resultats concrets (que si puja un, que si baixa l’altre) de cada formació.

Cal anar a votar: si no és per enviar un missatge sobiranista a Europa, que sigui per qualsevol altra raó, pels valors que continua garantint aquest nostre sofert continent, que mai havia gaudit de tants anys seguits de pau, pels drets i llibertats que hi són constitutius, pels avenços de progrés que, malgrat tot, ha suposat formar part d’aquesta Europa…

Queden dues horetes. Qui no ho hagi fet, encara és a temps.

[Imatge: Vikipèdia]

Publicat dins de Política | Deixa un comentari