Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

7 d'octubre de 2012
0 comentaris

Nova regional de SI al Camp de Tarragona

Ahir a la tarda, rere l’incomparable marc de l’església d’Altafulla (no enganyo: vegeu la foto), Solidaritat Catalana per la Independència del Camp de Tarragona va celebrar el seu congrés regional i va renovar la seva executiva. La recent paternitat de qui fins ara n’ha estat coordinador, Hèctor López Bofill, ha fet que no pugui dedicar tot el temps i la dedicació que aquell càrrec demanda.

Per a les diferents funcions van ser elegits Cesc Invernon (coordinador), Gemma Capella (organització i finances), Mercè Ferrer-Argote (acció municipal) i el company blocaire d’aquesta casa Narcís Llauger (imatge i comunicació), als quals cal afegir els membres nats: Montserrat Marcer (coordinadora del Baix Camp), Laura Ruiz de Porras (Conca de Barberà), Lluís Català (Alt Camp) i qui això escriu (Tarragonès). Per cert: paritat absoluta de sexes, sense necessitat d’absurdes normes obligant-ho.

El congrés va acabar amb la intervenció dels diputats Uriel Bertran i Alfons López Tena, que ens van explicar els intríngulis de la negociació de la fallida coalició entre forces independentistes. Una verdadera llàstima, dit sigui de passada.

S’acosten unes setmanes realment trepidants per totes les formacions polítiques i també per la nostra: celebració d’eleccions primàries el proper diumenge, actes de precampanya, presència al carrer, difusió del missatge per les xarxes socials… i una curta i intensa campanya de captació del vot. La gran vàlua humana i política dels companys elegits ahir facilitarà sens dubte l’obtenció d’uns magnífics resultats per a Solidaritat el dia 25 de novembre.

[Imatge: Solidaritat Catalana per la Independència]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!