Boicot a Tele 5?

Tele 5, en una decisió empresarialment incomprensible, s’ha adherit al Manifiesto en defensa del castellà, versió 6.0. Circulen per la xarxa crides al boicot a l’esmentada cadena. Pel que fa a mi, aquestes crides arriben una mica tard. No he fet ni faré boicot a Tele 5 (no crec massa en els boicots), però sí que puc assegurar que la veig poquíssim. El seu nivell de qualitat és baixíssim, tracta als televidents de rucs i per cada cinc minuts de tomate o reality hi ha deu minuts de propaganda. Els programes s’autoalimenten els uns als altres, en un exercici d’endogàmia incestuosa difícil de superar.

Boicot a Tele 5? Ja feu tard.

[A la imatge, un dels friquis que pul·lulen per la cadena]

4 pensaments a “Boicot a Tele 5?

 1. Jo no m’he d’adherir al boicot perquè senzillament és el que faig sempre, tant a tele 5 com a qualsevol altra cadena. La tele ens manipula o si més no ho intenta.
  Però si tota aquesta història del “manifiesto” és certa, jo crec que el primer que hauria de dimitir de l’esmentada cadena és el Jordi González i després l’haurien de seguir una gran llista d’actors, periodistes i presentador catalans (que no són pocs) que traballen per aquesta empresa, però, és clar, la pela és la pela és ben sabut que les nòmines de la nostra televisió són bastant més reduïdes, i davant de la pressió econòmica de “renegats” en podem trovar a grapats.
  En fi, després d’haver escoltat per antena a algun professional dient que als 40 anys es jubilaria i hores d’ara (més aviat proper a la cinquentena) el seguim veient, potser és que aleshores Tele 5 encara no existia….

 2. Jo no m’he d’adherir al boicot perquè senzillament és el que faig sempre, tant a tele 5 com a qualsevol altra cadena. La tele ens manipula o si més no ho intenta.
  Però si tota aquesta història del “manifiesto” és certa, jo crec que el primer que hauria de dimitir de l’esmentada cadena és el Jordi González i després l’haurien de seguir una gran llista d’actors, periodistes i presentador catalans (que no són pocs) que traballen per aquesta empresa, però, és clar, la pela és la pela és ben sabut que les nòmines de la nostra televisió són bastant més reduïdes, i davant de la pressió econòmica de “renegats” en podem trovar a grapats.
  En fi, després d’haver escoltat per antena a algun professional dient que als 40 anys es jubilaria i hores d’ara (més aviat proper a la cinquentena) el seguim veient, potser és que aleshores Tele 5 encara no existia….

 3. La veritat és que veig molt poca televisió darrerament i l’única sèrie que seguia a la dita cadena (CSI) li he perdut el fil i ja no la segueixo, de la resta de programes que en fan no en segueixo cap, i encara menys GH, OT ni semblants.

 4. i molta, i veig OT i GH i la Selva i mil i una sèrie, és a dir massa i tot per al que és politicament correcte. I no m’amague dient faig zaping ni res de res, consumisc i ja està. I sempre he pensat que això em fa més propera a la moltíssima gent que no pensa com jo i amb la qual he de conviure, si bé la veig per que sí, com he dit, l’anterior no era per justificar-me sinó el que trobe és una conseqüència de l’acte.

  Per això no vaig a dir mai que fare boicot, seria incert (a més ni tans sols visc sola i per tant la decisió no es solament meua) però si m’apuntare al gest que Des de la perifèria (bloc de vilaweb) ens fan: no veure T5 un dia concret, tan concret com el 18 de juliol. Tant de bo, la idea calara i s’aconseguiren identificar actituts i dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *