Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

27 de gener de 2007
2 comentaris

Les aigües turbulentes

Avui començo el bloc (la bitàcola, si hem de fer servir un terme més precís). Feia temps que donava voltes al fet de servir-me d’un mitjà que permet expressar tot tipus d’opinions o comentaris sobre qualsevol fet de la vida personal o pública, i que permet també que altres ho llegeixin. I al final m’he decidit. 

D’on vénen les aigües turbulentes? Mireu: una de les cançons de la meva vida, la que sonava quan jo tenia l’edat que sempre voldria tenir, era Pont sobre aigües turbulentes, de Simon & Garfunkel.

I aquesta és la sensació que tinc avui per avui: viure en un pont sobre aigües turbulentes. El món en què vivim, almenys la percepció que jo en tinc, és un escenari convuls, de canvis continus, que aboquen a la inseguretat personal i col·lectiva. Un món que està deixant enrera els grans dogmes ideològics i religiosos (afortunadament), però que no és capaç de substituir-los per un nou sistema de valors universals, que siguin respectats per tothom i que garanteixin el màxim de felicitat a les persones. Un món que avança tecnològicament a un ritme vertiginós, però que va destruint el sistema que ha anat formant la naturalesa durant milenis. Aquest és el mar(c) convuls de les nostres vides.

Bé, per avui ja n’hi ha prou. És només una prova. Espero anar afinant els propers dies.

  1. Si tu vius en el pont ja tens molt de guanyat. Hi ha gent que viu justament a les aigües turbulentes. En qualsevol cas ànims i endavant sempre.
    Ja ens anirem trobant pels blocs aquests.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!