Coses a dir

Anotacions diverses de Mònica Amorós i Gurrera

Un somriure de Clicks

0
Publicat el 29 de juny de 2014
“Fa set anys, com qui no vol la cosa, van començar a reunir-se per a fer “Un somriure de Clicks””, m’ho explica la Montse, la dona de l’organitzador. “Va ser una excusa com una altra per trobar-se els amics i, de passada, posar en solfa les construccions que havien anat acumulant després d’anys d’afició i quilòmetres recorreguts”. Primer eren quatre amics, amb el temps ha anat augmentant l’exposició i ara hi ha dotze esplèndits diorames (si no em vaig descomptar).

Després de veure aquesta exposició, altres expos amb cobrament d’entrada m’han semblat ridícules i decebedores.

A banda, a fora hi ha una petita exposició de diorames fets per nens de 5 a 12 anys i jocs, i concursos… El somriure s’ha anat fent més gran i continua sent gratuït i per a tots els públics. Si voleu que us digui, us sorprendrà. És una magnífica excusa per deixar-se caure per la Llanterna de Móra d’Ebre. Si enguany us ho heu perdut, ja us podeu marcar a l’agenda la de l’any que ve.

Un somriure de Clicks al Facebook, al Twitter #somriuredeclicks i a instagram.

Ah, ho oblidava, l’organitzador de tot plegat és @xliviano. Gràcies Xavi, per l’esforç de tots aquests anys, val la pena veure-ho i per molts anys i diorames més.

Foto: un dels diorames d’enguany.