Coses a dir

Anotacions diverses de Mònica Amorós i Gurrera

Diari d’una mare pediatra

0
Amb el temps canvien les lectures i en aquest període he fet unes interessants descobertes sobre la lactància i el primer any de vida de l’infant…

La Dra. Laia Alsina [web] relata d’una manera molt amena i interessant el comportament del seu fill en el seu llibre “Diario de una madre pediatra. La vivencia real, diaria y emotiva del primer año de vida de mi hijo”. És un bon regal que ja m’he llegit dues vegades i ara vaig repassant a mesura que passen els dies. Cada nadó és diferent i, per tant, no es poden fer comparacions, però està ple d’anècdotes i de dades que ajuden a veure l’evolució del nen i l’entorn i hi ha resolució de petits reptes que poden ser d’ajuda. Si teniu una futura mare a qui li agradi llegir segurament li farà gràcia tenir un llibre com aquest.

A banda estan els que recomana la Lliga de la Llet [web], que sempre són d’interès, però d’un altre estil, amb explicacions sobre l’alletament, el plor del nen, l’alimentació, etc.

Publicat dins de Llibres | Deixa un comentari

16 setmanes

2

Sempre m’ha semblat que una baixa maternal de setze setmanes era poc, però ara que estic posada en el tema no em sembla poc, em sembla poquíssim…

Ja n’han passat gairebé sis des que va arribar el meu xiquet i han estat una exhalació, i em temo que les deu setmanes que falten també passaran rapidíssimes. Per això m’he afegit al grup del Facebook que demana una baixa maternal de sis mesos, això ja estaria prou bé, tot esperant que es decideixin a fer-la d’un any com a països amb qui ZP li agrada tant comparar-se, Itàlia. Això sí que és una bona baixa!