BALANCES OKTOBERFEST

Barrobés & Borges

Xerrameca (1)

Nova secció dins Balances Oktoberfest en la qual passarem pel sedàs frases de personatges públics amanint-les amb comentaris àcids i corrosius.

Ni cal dir que comptem amb la vostra col·laboració, estimats lectors. Si trobeu alguna frase enginyosa, ens la podeu fer arribar via comentari.

I la primera frase, la d’honor, no podia ser d’un altre:

Obama ha puesto en marcha ciertas fuerzas que pueden modificar el papel de EE UU y causar graves problemas“. Jose María Aznar, expresident del govern espanyol.

Ai, José Maria, estigues tranquil que et deixarem beure tantes copes de vi com vulguis, aviam si així se’t passa la paranoia que et corrou. Per cert, tu sí que vas causar “greus problemes”, per l’exemple, 11-M.

Raúl y yo merecíamos una despedida mejor por parte del Madrid“. Guti, exjugador del Real Madrid.

Sí,
és clar, si per tu fos, don Gutierrez, faries una macrofesta fins a
tancar totes les discoteques de Madrid. Pim-pam-pim-pim-pim-pam…

Feliz dia de la independencia Brasil libre“(sic). Alejandro Sanz, cantant. (via twitter).

Carai, Alejandrito, tu felicitant la independència? Quan arribi la independència de Catalunya, també ens felicitaràs? Em jugo un cafè a que no…

El ultimo libro que lei…se llama poderosa mente…lo recomiendo…(sic)”. Sergio Ramos, jugador del Real Madrid. (via twitter)

Ah!?! Pero tu, Ramos, saps llegir? Ha ha ha ha ha ha ein?! ha ha ha ha ha ein? ha ha ha ha ha ein?

Convocar una huelga general es una gran putada“. Ignacio Fernández Toxo, secretari general de CC.OO. 

Home, Toxo, això de gran putada, no sé que dir-li, una gran putada és el 5% del sou que ens han retallat i no heu fet res per impedir-ho, o quedar-se sense feina, o no arribar a final de mes… Seguim? Massa gracietes li heu estat rient al govern tota la legislatura.

“[Sobre La Sexta] Si yo mandara, no sería tan madridista. Sería más equilibrada“. Jaume Roures, director general de Mediapro, grup propietari de La Sexta.

Ah, sí? Doncs fot un un cop de puny sobre la taula i equilibra les coses d’una vegada, que amb el madridisme ranci i caspós de TVE, Tele 5 i Antena 3 ja en tenim prou. A no ser que a tu només t’equilibrin els milions d’euros que guanyes cada dia…

Me he resbalado y todos sabemos la responsabilidad que tiene un portero“. Pepe Reina, porter del Liverpool i de la selecció espanyola.

Però, tu ets porter? Jo pensava que eres la mascota de la selecció, donada la teva condició d’animador i bufó. Em sembla que tots sabem les responsabilitats d’un porter menys tu. O no te’n recordes del gol en pròpia porta que et vas fer fa 15 dies?

Seria més còmode que les eleccions no coincidissin amb el Barça – Madrid“. Joan Boada, secretari general d’Interior.

Oh, més còmode, més còmode… Per a qui? Per a tu? Per a en Saura? Per als mossos? Per als ciutadans? Per als membres de la mesa electoral? El que hauries de fer és resar per a què no hi hagi una setmana de fred polar i et caigui la nevada del quinze. Estem arreglats…

Camps es una persona honradísima“. Esperanza Aguirre, presidenta de la Comunitat de Madrid.

Toma, així, en superlatiu! Està bé que ho diguis, EspeRRanCia,  perquè així quan el trinquin, podrem demostrar el que en deies. I veurem que “l’honradíssim” serà inversament proporcional al número de delictes. Per a tu també deu ser honradíssim Fraga, o Aznar, o Rajoy…Nooooo!!! Aquest últim, em sembla que no.

Decir ‘España negra’ es una redundancia“. Alex de la Iglesia, director de cine.

Suposo que et deus referir a l’Espanya franquista o millor encara a l’època franquista, però no creus, De la Iglesia, que aquesta frase és plenament actual en el context en què vivim?

Publicat dins de Xerrameca | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.