BALANCES OKTOBERFEST

Barrobés & Borges

Que s’han tornat tots idiotes?

Publicat el 13 de gener de 2010 per aniol
La cosa ja és directament d’anar-li a prendre el pèl a la ciutadania. Barcelona, seu d’uns jocs d’hivern???? Però quina gran bajanada és aquesta? Què tal si dediquem els diners de la ciutat a les coses que realment necessiten els ciutadans, per variar? Què tal si parem de convertir Barcelona en un parc temàtic per a guiris i tornem a recuperar una ciutat que té prous mèrits per a ser fantàstica sense tanta parafernàlia?
Els pocs venecians que queden a Venècia (perquè el 90% de la població autòctona ha emigrat fastiguejada) es lamenten de la mort de la seva ciutat, convertida en un centre turístic on ja no s’hi pot viure. Haurem d’esperar a veure com Barcelona segueix la mateixa sort, abans de posar-hi remei quan ja sigui massa tard?

I això deixant de banda el tema ecològic i el problema de sostenibilitat energètica que planteja.

Collonades, i de les grosses.

La nena del pou


  1. A mi em sembla una fantasmada electoralista, que demostra una falta d’idees impressionant i que no respon en absolut a les necessitats actuals de la ciutat. I en aquest cas tots els partits han fet seguidisme descaradament, per no quedar fora de la foto.
    I si del que es tracta és d’afavorir el Pirineu Català, hi hauria altres formes d’invertir en el territori sense afavorir l’especulació i amb menys impacte ambiental.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.