BALANCES OKTOBERFEST

Barrobés & Borges

No t’oblidis l’entrepà de xoriço, Felix Bitllet!

El Fèlix Bitllet és un xoriço. Com una casa de pagès. Ja el va encetar aquí el tema l’altre plat de la balança (Na Glòria Barrobés), i fins i tot el xoriço va rebre alguna defensa que feia tornar-se vermell de vergonya aliena qualsevol que tingui un mínim de sentit comú.

Però no. No ens n’oblidem del xoriço Fèlix Bitllet i no ens n’oblidem que cada dia que passa al carrer encara ens avergonyeix més de ser regits per qui som regits i manats per qui som manats i jutjats per qui som jutjats. I arriba a tal punt la vergonya que jo cada dia passo pel carrer Mestre Lluís Millet i no puc parar de cridar: Bitllet!

Jo tinc ganes, jo desitjo de totes totes que el xoriço i el seu ocellot còmplice s’escapin de la justícia; a veure què dirien aleshores sobre que no hi havia risc de fuga.

Us deixo amb un video que van fer la gent de Radio Flaixbac, concretament els del programa El matí i la mare que el va parir.

No t’oblidis l’entrepà de xoriço, Felix Bitllet!

sergi borges


  1. Ahir van fer un 30 Minuts sobre el cas, molt il·lustratiu, i que deixava un munt d’interrogants sobre per què no s’havia intervingut abans. Era significatiu que quan els informes sobre irregularitats havien arribat a un òrgan polític, s’havien ignorat. A saber quants altres casos Millet han fet el mateix recorregut.
    Com a català, em sento avergonyit que hagin de venir de Madrid (Hisenda, Garzón…) a netejar-nos la merda. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.