BALANCES OKTOBERFEST

Barrobés & Borges

La festa de l’octubre!!!

Publicat el 1 d'octubre de 2008 per aniol

Els Balances Oktoberfest estem d’enhorabona. Ja ha arribat, ja és aquí…La festa de l’octubre!!! Per què? Perquè avui és primer d’octubre i és temps de…Balances!!!
Balances Oktoberfest s’ha convertit en un lloc de culte dins l’àmplia varietat de blocs de vilaweb. No tenim ni un any de vida i els nostres registres de visites són modestos, perquè som de culte. Lluny de les 60.000 visites que aconsegueixen blocs germans del nostre especte, nosaltres només tenim 5884 visites des de l’inici, 4838 de les quals són també a les nostres entrades. Però n’estem orgullosos perquè les nostres entrades es basen en el frikisme personal de dos balances nascuts en…La festa de l’octubre!!!

Us puc donar algunes dades curioses respecte al bloc Balances Oktoberfest. Tenim un total de 56 “posts” (57 amb aquesta) i 58 comentaris. Algú podria pensar que toca un comentari per entrada, però res d’això: hi ha moltes entrades sense comentari. De fet, el nostre record de comentaris el té l’entrada Gasolina o Dièsel? de la categoria Els debats del fons del pou amb un total de 9 comentaris. El segon post amb més comentaris és la Campanya contra el paper de regal amb un total de 5.

Pel que fa a quina entrada ha estat la més visitada, hi ha un empat aferrissat a 228 visites entre dos “posts”: el post de naixement del bloc “BENVINGUTS AL BLOC DE BARROBÉS & BORGES i LOS OTROS de Alejandro Amenabar de la categoria Quina merda de peli!

El “comentarista” oficial de Balances Oktoberfest és l’Eduard. Sempre atent a les noves entrades, no deixa de queixar-se amargament i de renyar-nos quan veu amb tota la raó que passen dies i dies i dies i no hi ha entrades noves. Entonem el mea culpa, Balances Oktoberfest necessita més ritme d’entrades i anar omplint categories buides. OK.

Bé, ja ens coneixeu una mica més. Som tan frikis que necessitem la vostra interacció encara que els nostres “posts” siguin rars de collons. Per exemple, pelis i llibres tenen un paper destacat. Però ens agrada matxacar pelis que creiem que són una merda i vanagloriar només aquelles que ens agraden a nosaltres. I en quant als llibres, això sí, som irreductibles:només busquem bona literatura perquè creiem que la bona literatura és un gènere en extinció, ofegat i destruït per jocs angelicals i ombres ventoses.

Cada 23 de cada mes recordem un dels grans de la literatura catalana del segle XX, Josep Palau i Fabre, i comptem els mesos sense ell; la Glòria ens fabrica les seves IOPs, relats sobre les seves excursions per camins, i sobretot per muntanyes; hem vist alguns vídeos com el de l’autènctica veritat de l’11-S o el petó més llarg de la història del cine; ens vam despedir del gran Gauxu pels seus serveis i, per últim, entre d’altres, el nostre gran èxit, escrit per la balança Glòria barrobés, ha estat L’hora dels estromatòlits que ha causat furor dins la comunitat vilawebenca.

Estem d’enhorabona i ho volem celebrar amb tots vosaltres. És temps d’octubre i és temps de balances!!!

sergi borges

Com diem habitualment, molt agraïts si ens doneu a conèixer als vostres amics i coneguts.


  1. Virtualment jo també celebro aquesta festa. Els vostres apunts sont veritablement

    frikis … però es llegeixen amb goig. Sempre hi haurà alguna persona que se’n ferà ressò.  I certament la Glòria barrobés va fer una molt bona proposta. I gràcies per recordar a Palau i Fabre cada 23 de cada mes.
    Bona nit ‘balances’ i que continuïi la festa !
  2. Jo també quan en tenia 3.000 o 4.000, flipava. Però després deixes d’inspeccionar el comptador. I això de la comptabilitat dels comentaris a mi em fa molta gràcia. Cal suposar que si en tenim 25 els nostres escrits són més interessants que si en teníem només 13? I per què hem de ser tan interessants i tan irresistibles? Que es fotin.
    No sabria mesurar el vostre grau de frikisme. Jo us vaig detectar frescor. I oxigen també. 
    Ja us he contestat el missatge a l’hidro. Demà us enllaçaré. Però per assignar-vos una categoria vull donar un bon cop d’ull al vostre bloc. Si no en trobam cap que funcioni, en farem una de nova, a mida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.