Vuitè aniversari de la mort de Josep Palau i Fabre

Aquest poema de la foto, com bé sabeu, és el meu poema preferit de Josep Palau i Fabre. Quan vaig tenir la sort que em rebés a casa seva, avui fa poc més de quinze anys, un 20 de febrer de l’any 2001, me’l va transcriure manuscrit. Aquí el teniu, és al meu exemplar de Poemes de l’Alquimista.

Nàpols_manuscrit_Palau (II)

 

Avui fa vuit anys que la boira alquímica embolcallà la ciutat de Barcelona i s’endugué en Josep Palau i Fabre. Em ve de gust recordar-vos els meus 50 moments josepalauifabrians, el per què d’aquesta passió que va aparèixer publicat aquí farà quasi quatre anys: http://blocs.mesvilaweb.cat/aniol/?p=219976

Us recordo els comptes de twitter,  tant el meu @BorgesSergi, com el de Josep @PalauiFabre.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Josep Palau i Fabre: L'Alquimista. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*