BALANCES OKTOBERFEST

Barrobés & Borges

Un brindis per l’home que avui fa 19 anys va xutar una falta

Publicat el 20 de maig de 2011 per aniol
Avui fa 19 anys vaig quedar amb una amiga per veure una final de la Copa d’Europa a casa seva. Aquella mateixa nit, aprofitant les suaus temperatures de primavera, el propietari de la minúscula Granja Congrés -que llavors era el punt de reunió de la meva colla d’adolescència i que també era el punt de reunió de tots els tarats del barri, cal dir-, havia posat un televisor a la terrassa. Allà ens vam acabar concentrant uns quants amics per veure la pròrroga. Amb el cor encongit però sense perdre l’esperança.
La Granja Congrés ja no existeix, l’han convertida en un habitatge i amb aquella amiga ja fa temps que vam deixar de ser-ho… i ja no us diré on ha quedat la meva adolescència. Però aquell gol de Koeman al minut 111 vestit de bombona de butà viu per sempre en la nostra memòria col·lectiva.

Tots hi són: Albert Ferrer, Miquel Soler, Josep Guardiola, Guillermo Amor, Miquel Angel Nadal, José Ramón Alexanco, Andoni Zubizarreta, Cristóbal Parralo, Jose Mari Bakero, Txiki Begiristain, Eusebio Sacristán, Ricardo Serna, Julio Salinas, Jon Andoni Goikoetxea, Juan Carlos Rodríguez, Nando, Ronald Koeman, Witschge, Michael Laudrup i Hristo Stòitxkov

Era la primera i la primera no s’oblida mai. Les altres… tampoc!!!!

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.