Títols de crèdit finals Dogville (i Manderlay) de Lars von Trier

Balances Oktoberfest ha trigat, però ens hem adonat què fàcil és penjar un vídeo al bloc. Dins la secció Antològiques i patològiques, i per començar a aprofitar aquesta mina que són avui dia els vídeos a la xarxa, què millor que posar el final d’una pel·lícula, els títols de crèdit de Dogville del salvatge director danès Lars von Trier. Si no l’heu vista, us recomanem que ho feu; només amb aquesta cançó d’un altre crack, Young Americans de David Bowie, us podeu fer una idea de com és de bona. Molta qualitat. Només una pista: recomanada per a tots els amants del cinema…i del teatre!!!

twitter: @BorgesSergi

Aquesta entrada ha esta publicada en Antològiques i patològiques. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Títols de crèdit finals Dogville (i Manderlay) de Lars von Trier

  1. Eduard diu:

    És curiós, no recordava aquests crèdits finals, suposo que la pel·lícula en sí ja era prou impactant… La Nicole Kidman estava esplèndida, i la posada en escena era genial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*