Una foto nova per començar cada dia

Si teniu compte de twitter us recomano que seguiu Light & Composition que també té un lloc web.

Al Twitter, es defineixen així: Light and Composition is a monthly photography magazine that aims to inspire people towards the true essence of photography. En traducció lliure personal diu alguna cosa així com: Light & Composition és una revista mensual de fotografia que desitja inspirar la gent cap a la veritable essència de la fotografia.

A part de donar consells i explicar els secrets per aconseguir fer bones fotos, hi ha una secció que es diu Photo of the day i que cada dia pengen al twitter. Són bones fotos que us transporten als llocs més inverosímils del planeta. És millor començar el dia amb una bona foto que segons amb quina notícia.

Per treure’m el mal gust de boca que destil·la tot això que rodeja el fastigós cop d’estat de fa trenta anys i que segueix impune, com si no hagués passat res, i que només va servir per endolcir la imatge d’un rei franquista –i que ho segueix essent–, us deixo amb un bon lloc web de fotografies.

Gran tòpic però tan real: una imatge val més que mil paraules.

sergi borges

Aquesta entrada ha esta publicada en Els cracks. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*