La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

Anatomia de Marta

Circumstàncies alienes a la meua voluntat em porten a l’IVI, una de les clíniques punteres valencianes. Els dies abans els he passat bevent-me sèries de metges, i en arribar a la clínica tinc la sensació que em trobaré a tot de doctores nimfòmanes intentant fer-se a doctors coixos i insolents. Res més lluny. El que em trobe a l’IVI és la porta del segle XXII. I m’alegra informar-vos que al segle XXII la gent és molt amable. 

L’edifici en si reflecteix serenitat, i això és una cosa molt positiva quan saps que no n’eixiras sense que et fiquen algun bisturí per dins. El que més m’agrada és aquesta combinació de modernitat i ancestralitat: les formes rectes i serenes de l’arquitectura moderna se suavitzen amb tocs de venus de pedra i de fusta estratègicament colocades. No hi ha dubte de l’especialització del centre. És un culte a la dona. I, de passada, a la fertilitat. M’agrada que el meu país tinga llocs com este. M’omple d’orgull i satisfacció…
I just quan l’anestèsia comença a filtrar per les venes, em ve al cap la llegenda urbana sobre la relació entre la casa reial espanyola i l’IVI, i l’origen valencià de les infantes. Em gire de cara a l’anestesista amb la sensació d’haver-me begut tres litres de cassalla. Agafe aire per a fer-li la pregunta i….

  1. Lo important que tot estiga bé!! Aixina que avant guapa!! Jo vaig anar a l’IVI a una cosa, és ben bonico el puesto, però després de que m’ho explicaren tot vaig dir deixa, més avant ja vorem que ara és massa complicat. 

  2. No és res massa bo, però tampoc dolent ni greu. És (era) un quiste. Una intervenció ràpida seguida d’un parell de setmanes de certes molèsties.

  3. Hola Marta!
    A mi em van fer una laparoscòpia al gener perquè tinc endometriosi. Va ser ràpid i tot va anar bé. Sembla que t’ha passat una cosa semblant. Sigui o no sigui, segur que és per bé! Ànims i que et mimin molt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.