La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

Regals de Nadal

Comença una època divertida: els llums de Nadal a la casa de Gran Hermano -que és el que veuen al pis, en comptes de vore House :-(((-, llums de Nadal al Corte Inglés, oloreta de pastissets a casa, un fred intens a l’exterior com si algú s’haguera deixat la finestra oberta… (bé, tampoc tan intens, visc a València i tenim canvi climàtic, a qui vullc enganyar). D’ací no res -exactament 25 dies- ve la tirallonga de festes de nadal, i he de començar a pensar quines coses necessita, vol o desitja la gent del meu entorn. És una tasca que no sempre sol resultar senzilla, i la veritat és que agrairia que la gent del meu voltant fera el mateix que faré jo ara: un llistat de coses que poden regalar. La llista no és prescriptiva, ni obliga a ningú a haver de fer-me cap regal.  Però si es veuen obligats per les circumstàncies, l’obligació moral o un desig sobtat  irreprimible, ací tenen unes pistes.

– Una maleta grooosssaaa (per anar a Londres, naturalment)

– Una guia turística de Londres (i la veritat és que, per Londres no sé si entenc Londres o la Gran Bretanya. Ho deixaré per a que els altres facen el judici de valor)

– Unes sabatilles esportives (que les que porte estan trencades)
– Un MP3 (amb USB directe, si no és molt demanar)
Llistat de llibres:
– The curious incident of the dog at midnight (aixina, en anglés, que és per a una assignatura d’anglés)
– L’emperadriu dels eteris (en valencià, preferentment, perquè no és per a l’assignatura d’anglés)

I si algú vol fer algun comentari sobre què vol que li regalen -o què intueix que vol que li regalen a una altra persona, deixant un post anònim-, serà més benvingut encara que qualsevol regal de nadal.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.