El rei en les eleccions d’estudiants

Com cada novembre, s’omple el pati de paradetes; al davant del gran mural de Calatrava amb ninotets d’Estimem la nostra llengua es posen paradetes del BEA, del SEPC o d’Estudiantes por la Libertad (que, com vos podreu imaginar, són estudiants per a tot menys per a la llibertat. Però bé, defensaré fins a la mort el teu dret a expressar-te encara que vages a dir coses oposades a allò que pense -o animalades, com en el present cas).

He de reconèixer, però, amb tota la sinceritat, que enguany han estat enginyosos. El SEPC presenta, com sempre, un gran desplegament de coneixement de disseny, i els cartells són els més bonics. El BEA fa cartells happyflowers, tampoc no ha variat l’estil. Però els Estudiantes por la libertad han agafat la frase de moda i l’han adaptada. De fet, fins i tot he fet una fotografia al cartell, però tinc el cable de la càmera a casa, i no les podré passar. Posa:

Si estás harto de oírlo, dile al catalanismo

Porqué no te callas?

Estic segura que la meitat dels estudiantes por la libertad algun dia seran grans pensadors, filòsofs i lingüistes, i l’altra meitat es barallaran pel premi Nobel de literatura.

Quant a martainsa

Nascuda l'any 1979 de pares valencians, visc fins l'any 2001 a Barcelona. Actualment estic casada, sóc mare de dos fills (un d'ells, celíac), i el tercer vindrà el 4 de maig (dia de Star Wars). Visc a Almoines i treballe com a mestra a l'escola de Palmera.
Aquesta entrada ha esta publicada en Apunts diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*