Setmana 14

L’estiu per a mi té 13 setmanes. Si mireu el calendari, des del primer dia de juliol fins al darrer de setembre, són exactament 13 les setmanes que hi ha. A la tele, per a fer el programa, a principi de l’estiu (abans del mes de juliol, perquè un programa a la tele sempre necessita almenys una setmana de preparacions), cree 13 carpetes: setmana 1, setmana 2, setmana 3 i així successivament. I finalment una última carpeta, que es diu FETS. I quan la setmana passa, envie la carpeta plena d’escaletes, presentacions, reportatges i entrevistes a FETS. I poc a poc em van desapareguent les setmanes.
Ara ja estic a punt d’enviar la setmana 9 a la fatídica carpeta de FETS. I comencen les setmanes de dos xifres. Entre això i l’aparició de catàlegs de "La vuelta al cole" -l’última que espere fer com a alumna, si tot va bé-, comence a sentir olor a setembre, a tornada escola, a sabates noves, carpetes de la universitat, capses de llapis de colors (ei, que estudie magisteri, he d’estar oberta a la creativitat), i a plastilina.
Sé que més endavant enyoraré puntualment aquesta boja feina de la tele; però no tinc tendència a la nostàlgia. Només afany de futur; i ara, ganes que arribe la setmana 14.

Quant a martainsa

Nascuda l'any 1979 de pares valencians, visc fins l'any 2001 a Barcelona. Actualment estic casada, sóc mare de dos fills (un d'ells, celíac), i el tercer vindrà el 4 de maig (dia de Star Wars). Visc a Almoines i treballe com a mestra a l'escola de Palmera.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*