De casa estant

El primer post d’aquest bloc és el càmbric de la meua vida: la prehistòria ufana i creadora, rebossant d’una vida que estava condemnada a l’extinció. Sembla que en comptes d’haver passat quatre anys hagen passat quatre dècades. Era periodista, fadrina i amb les responsabilitats pròpies d’una adolescent de 18 anys. Recorde les queixes d’aquella època: em resultava penós dur aquella mena de vida. En en fons, m’avorria. Aspirava a un altre tipus de plenitud: la meua plenitud d’ara. 

Els minuts estan comptats, i el cervell es divideix en tres des del primer minut de la matinada: un raconet de cervell per a pensar en les meues tasques diàries, un altre raconet per al meu home, i la resta de cervell enfocada al xiquet, que sol dormir apaciblement al seu llit (o al nostre). Matinar em dóna aire per a cobrir les meues necessitats matinals bàsiques: dutxa, esmorzar, notícies, correu electrònic. A partir d’aquest moment i fins les deu de la nit s’aniran solapant, aixafant i trabucant totes les responsabilitats, feines, vetes i fills. Per això els apunts diaris han deixat de ser apunts, han deixat de ser diaris. Per això és hora de donar pas a un altre bloc, amb un títol més honest: no podran ser apunts, no podran ser diaris. Però puc assegurar que, siga el que siga, ho faré des de casa estant.

Quant a martainsa

Nascuda l'any 1979 de pares valencians, visc fins l'any 2001 a Barcelona. Actualment estic casada, sóc mare de dos fills (un d'ells, celíac), i el tercer vindrà el 4 de maig (dia de Star Wars). Visc a Almoines i treballe com a mestra a l'escola de Palmera.
Aquesta entrada ha esta publicada en Apunts diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

10 respostes a De casa estant

 1. josep_blesa diu:

  stic content de poder llegir-te de nou. Salutacions a tu, als emilis, etc…un b7

 2. martainsa diu:

  M’agrada tornar, malgrat que siga amb una redundància al títol. He d’esborrar una paraula (o Des, o estant), estic decidint quina.

  Ens veiem per la xarxa, salutacions!

 3. montserratqp diu:

  Que bé, Marta, de tornar-te a llegir. De tant en tant pensava en vosaltres, de  com devia estar el petit Emili.

 4. fdfd diu:

  ugg boots outlet Where to Buy Cheap Ugg Boots,UGG Boots Clearance OutletDon’t forget ugg outlet that don’t just choose a deal that offers these boots at a highly low price. This might be an imitation pair and not the genuine one, which costs ugg sale much more. So it is better to quickly learn how to recognize fake UGGs and proceed with your search ugg boots sale

 5. On the date when the louis vuitton uk on sale, all people will pour into the stores. At this time, it on the booths will be wiped out, and only one or two days the seller will declare that there is no stock anymore.Looking for a louis vuitton outlet and don’t know where they are? The easiest way is to enter here. That simple and you definitely will never be disappointed.
 6. At the coach outlet online you have the largest selection of the day. If you touch the item and like it, keep it in your possession until you make your final decision.The reputation of the coach outlet with the good old bag, was actually the original inspiration came from a softball glove, Cheap replica Coach Handbags features soft.
 7. coach outlet online is surprisingly patient with Ellis’naive ways and defends him whenever Nick is negative or sarcastic toward him. Both are also native Georgians, which could contribute to their friendliness with each other.Bright colors, exquisite workmanship, durable material and up-to-date style all lead to the great fame of the goods in coach outlet.
 8.  A garage Door installation can also be the case are made both to and from semi-opaque acrylic.  Coach Factory Online They allow mild pass regardless that the door but take heart don’t you think about the icelandic sheepdog about going to be the equipment contained in the garage may also be the case discerned. Coach Factory  Despite the fact that it preferences is this : extremely counterintuitive it ach high priced at going to be the all the way area they may be able to explore present an one good reason appearance.  Louis Vuitton Canada That is the fact that particularly precise on a multi function contemporary style to order and about whether or not the door panels are backlit. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*