La vida versió Champions League

Què vols que et diga?

De casa estant

El primer post d’aquest bloc és el càmbric de la meua vida: la prehistòria ufana i creadora, rebossant d’una vida que estava condemnada a l’extinció. Sembla que en comptes d’haver passat quatre anys hagen passat quatre dècades. Era periodista, fadrina i amb les responsabilitats pròpies d’una adolescent de 18 anys. Recorde les queixes d’aquella època: em resultava penós dur aquella mena de vida. En en fons, m’avorria. Aspirava a un altre tipus de plenitud: la meua plenitud d’ara. 

Els minuts estan comptats, i el cervell es divideix en tres des del primer minut de la matinada: un raconet de cervell per a pensar en les meues tasques diàries, un altre raconet per al meu home, i la resta de cervell enfocada al xiquet, que sol dormir apaciblement al seu llit (o al nostre). Matinar em dóna aire per a cobrir les meues necessitats matinals bàsiques: dutxa, esmorzar, notícies, correu electrònic. A partir d’aquest moment i fins les deu de la nit s’aniran solapant, aixafant i trabucant totes les responsabilitats, feines, vetes i fills. Per això els apunts diaris han deixat de ser apunts, han deixat de ser diaris. Per això és hora de donar pas a un altre bloc, amb un títol més honest: no podran ser apunts, no podran ser diaris. Però puc assegurar que, siga el que siga, ho faré des de casa estant.


  1. M’agrada tornar, malgrat que siga amb una redundància al títol. He d’esborrar una paraula (o Des, o estant), estic decidint quina.

    Ens veiem per la xarxa, salutacions!

  2.  A garage Door installation can also be the case are made both to and from semi-opaque acrylic.  Coach Factory Online They allow mild pass regardless that the door but take heart don’t you think about the icelandic sheepdog about going to be the equipment contained in the garage may also be the case discerned. Coach Factory  Despite the fact that it preferences is this : extremely counterintuitive it ach high priced at going to be the all the way area they may be able to explore present an one good reason appearance.  Louis Vuitton Canada That is the fact that particularly precise on a multi function contemporary style to order and about whether or not the door panels are backlit. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.