Un tastet de ‘El llibre que llegies’

En l’apunt anterior, en Joan, Novesflors i l’Albert em demanaven poder fer un tastet del llibre premiat a Martorell. Doncs bé, per poder anar fent boca, penjo aquest vídeo del juliol passat a Llavaneres on hi surto recitant el poema El llibre que llegies, que també és com probablement es titularà el llibre quan finalment es publiqui.

Aquesta entrada ha esta publicada en En veu alta. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Un tastet de ‘El llibre que llegies’

  1. novesflors diu:

    Sobretot el sol als peus… Ara mateix tinc el petit dilema, si em deixe caure amb els peus al sol (el sol d’abril m’agrada molt) o continue llegint, que també em ve molt de gust… un petit dilema, intranscendent, d’una vesprada de diumenge.
    Gràcies pel tast.

  2. Victòria diu:

    Un tast joliu i unacadència que vull i visc.