Cupressus sempervirens

Ricard Garcia

Mudança

ricardgarcia.catBen aviat, el dia de la Mare de Déu d’Agost, farà 10 anys que corro pels verals de VilaWeb. Sense saber massa què era el que estava fent, vaig estrenar aquest blog amb un poema titulat Els contorns del xiprer que serviria per donar-li nom durant la seva primera etapa i també per titular el primer dels meus llibres. Després d’aquell primer apunt en vingueren més i més, vaig fer el Castells de cartes i en acabat vaig encetar una altra etapa amb l’actual Cupressus sempervirens. I fins avui…

Durant tots aquets anys, els blogs de VilaWeb m’han aportat moltes i bones coses: aprenentatges, visibilitat, reflexió sobre el fet d’escriure, etc., però sobretot m’ha donat la possibilitat de fer alguns bons amics als quals difícilment hauria conegut sense aquesta eina que ha demostrat la seva capacitat de traspassar fronteres i dur-nos a llocs que desconeixíem.

Ara, però, per raons mig professionals i mig personals que no venen al cas, estic a punt d’encetar un nou camí virtual. És per això que estic fent mudança. Encara correré per aquí uns mesos, però he començat a penjar tot d’enllaços i informacions relatives a la feina, a les meves activitats literàries i també el blog en una pàgina nova elaborada amb l’ajut, els coneixements i també amb la bondat i la paciència infinites del meu amic Jaume Blanc.

Ara que ja és activa, us convido a visitar-la anant a www.ricardgarcia.cat Aquesta, doncs, serà la meva nova casa virtual, però tot i la il·lusió d’estrenar-la no m’oblido d’aquests 10 anys que el Cupressus sempervirens ha estat allotjat a Can VilaWeb ni tampoc, sobretot, del seu fantàstic veïnat.