el meu país

El meu país petit aquests dies s’eixampla.

Extraordinari ‘el davantal’ d’en Basté del dia 30 d’octubre: escolteu-lo

Com també és extraordinari tot el que la Judit viu aquests dies a Caracas. És emocionant compartir aquesta realitat, aquesta vivència, aquest ‘sistema’ de Venezuela on els nens i nenes, nois i noies, reneixen quan se’ls posa un instrument musical a les mans. La música esdevé més que mai plena de sentit.

I també pot ser extraordinari el dia 13 de desembre, falta menys d’un mes perquè els homes i les dones d’Osona majors de 16 anys exerceixin el seu dret de vot en el Referèndum sobre la independència de Catalunya.

Per primera vegada en la història, tenim l’oportunitat i el dret de votar si volem que Catalunya sigui independent i els catalans i les catalanes tinguem un estat propi, o si volem que Catalunya no sigui independent i els catalans i les catalanes formem part de l’Estat espanyol.

Nostra és l’elecció, perquè tots som Catalunya, i en democràcia és el poble qui decideix.

www.osonadecideix.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*