a cop calent

el bloc de Carme Vilaró Rovira

cuinar

Sense categoria

M’agrada cuinar.

El que més m’agrada és l’acte social de compartir la taula amb un bon menjar.
Penso que hi ha una gran diferència entre compartir un bon menjar en un restaurant o compartir-lo a casa. A casa és molt millor perquè llavors el menjar és una ofrena.

Cuinar també és un ritual. M’agraden els rituals.

De tant en tant experimento amb nous plats i aquest estiu la novetat és la pasta ‘frutti di mare’.

Sobre aquesta recepta, jo hi he aplicat aquells tocs que observava quan veia cuinar la meva mare, llavors jo no sabia que em farien tant servei.

És molt divertit cuinar si disposes de temps i bons comensals.

Val la pena aprofitar els dies de vacances, aquests dies que no hi ha cap mena de pressa, per reinventar una recepta i fer-ne l’excusa per aplegar al voltant de taula aquelles persones que ens són imprescindibles per adonar-nos que tot té sentit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.