DIARIS CATALANS O EN CATALÀ…

Em pregunto: tindrà ara la Vanguardia més poder d’hipnotització de molts catalans?

He seguit dutrant un mes les portades de la Vanguardia per comparar-les amb l’Avuí/El Punt. M’ha estat evident que La Vanguardia, a diferència d’aquests, no dona als fets catalans la cobertura que mereixen.

Una cosa és la lletra i una altra el contingut. Si no canvia ens ho farà en català, però no com diari verament català, que dongui relleu al que aquí és seriós i passa.

I pura operació interessada: no perdre clients, ampliar mercat. I ambivalència esquizofrenitzant: Per una banda: Oh! Que bé! Per fi! dirant molts, però per l’altra continuaran anant distrets els lectors de La Vanguardia pel que fa a allò important per Catalunya.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *